Over ons

De kapsalon die al meer dan 20 jaar bestaat, en zich nog steeds kan onderscheiden van de rest, door toch up to date te blijven met de verschillende knip, kleur en andere behandelingstechnieken van deze tijd. U voelt zich dan ook altijd op u gemak als klant, en bent hier hartelijk welkom in onze salon waar de prijs even vriendelijk is als wijzelf.

‘Mooi zijn is voor velen authentiek zijn , doen wat bij je past, dragen wat je staat en blij zijn met jezelf. Het is geen kwestie van de juiste maten of de zeven schoonheden. Echte schoonheid komt van binnenuit en is een bron van energie en levenslust.

Simpel: Als creatieve groep laten we ons door heel veel inspireren. We zijn, continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren, nieuwe stijlen en nieuwe technieken.

Bij Kapsalon Ivo Kaal word je op een prettige manier geholpen. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor een passend hairstyling advies.

Wij zijn gespecialiseerd in haar kleuren. Wij geven jou en je haar aandacht en het comfort dat je verdient. Bij kapsalon Ivo Kaal is je haar in goede handen, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk zijn daarbij onze uitgangspunten.

Knippen

Je haar zit goed als het perfect geknipt is in een coupe die past bij je uitstraling en persoonlijkheid. Bij ons geen geknutsel, maar een natuurlijke stijl die ontstaat door kijken, luisteren… en dan pas knippen. Aan het kleuren van je haar schenken we diezelfde uitgebreide aandacht, want kleur is voor je uitstraling minstens zo belangrijk als de coupe. Onze salon heeft een kleurspecialist, die samen met jou kijkt met welke kleur jouw look het mooiste uitkomt.

Kleuren

Om er fantastisch uit te zien, heb je niet het perfecte figuur of een onbeperkt budget nodig. Weten wat je staat, daar gaat het om. Met de goede kleuren en lijnen kun je veel voor je eigen figuur en uitstraling doen. Bij een kleur- en stylingadvies zoekt onze Kleurspecialist samen met jou uit welke kleuren en kleuraccenten je goed staan. Bij het kleuren van het haar wordt altijd gezocht naar balans in de tint van het haar en het gezicht. De juiste haarkleur versterkt het gezicht en benadrukt de natuurlijke schoonheid. Tijdens het kleuren wordt het haar gevoed, zodat de conditie goed blijft en een mooie glans ontstaat.

spaarkaart kleurspecialiste